Γιώργο, η βελτίωση θα ειναι σίγουρα τόση όση χρειάζομαι σε σημαντικά σημεία.
Καλύτερη αντλία από την τρόμπα που έχω τώρα.
Θερμοκρασιακή σταθερότητα σχετικά υπάρχει αλλά με το δεύτερο μπόιλερ θα υπάρχει και ακριβή ρύθμιση της.
Περισσότερος όγκος νερού στο μπόιλερ για να υποστηρίξει σταθερότερη θερμοκρασία στην εκχύλιση.
Αυτα μπορεί να μην απογειώσουν το αποτέλεσμα, θα το κάνουν όμως σε σταθερότητα στην επαναληψιμότητα.
Δεν αισθάνομαι ότι χρειάζομαι άμεσα μια αναβάθμιση, αν όμως τύχει κάτι εξαιρετικό σε μηχανή η μύλο θα την κάνω, μύλο θεωρώ ότι ειναι πιο ευκολο να αναβαθμίσω.
Οσον αφορά την απόδοση της επένδυσης αναβάθμισης και το vfm, ειμαι λίγο μεγάλος για να αρχίσω τωρα να το προσέχω. Αυτό που με ενδιαφέρει πλέον ειναι να κάνω τα γουστα μου στο μέτρο των δυνατοτήτων μου, και πιστεψέ με, θα τα εξαντλήσω. Δεν ειμαι 25-30 χρονών για να σκέφτομαι το βαθύ μέλλον.
Δημήτρη, το ξέρω, την παρακολούθησα την μετατροπή και την ζήλευα από τοτε. Αν δεν ειχα βάλει χερι στην Wega θα την είχα τωρα, όμως δένομαι ευκολα τόσο με ανθρώπους όσο και με πράγματα που εχω συναναστραφεί μαζί τους, άσχετα με την εκτίμηση που ενδεχομένως τους έχω.
Οπότε θελω χρόνο για να συνηθίσω την παρουσία ανταγωνιστή δίπλα της. Για να την δώσω ούτε λόγος. Ειναι όπως αισθανομαι για την γυναίκα μου, μπορει να έχει πάρει 50 κιλά, να έχει γεράσει, να ειναι γκρινιαρα, αλλα για μενα ειναι το 18άχρονο κοριτσάκι μου, αυτό βλέπω όταν την κοιτάζω. Να ειστε καλά, με συγκινήσατε..

θα επανελθω βεβαια με καλυτερη αναλυση αφου τελειωσω με ένα ασχημο οικογενειακο συμβαν να ηρεμησω λιγο και να σας πω τις εντυπώσεις μου !η lelita τα σπαει 15 λεπτα προθερμανση ένα φλασακι και ετοιμη η καφεδαρα.......